Seditio Emlak Scripti

Seditio Emlak Scripti

Seditio emlak scriptimizin son versiyonudur. Script full kontrollüdür.

Sitenin her noktasını yönetim panelinden kontrol edebilirsiniz. Seditio emlak scripti tasarımı tüm mobil cihazlara tam uyumlu full responsivedir.

Tasarım Yapısı
Tasarım yapısı tüm mobil cihazlara tam uyumlu olarak tasarlıdır. Günümüzde internet %85 oranında mobil cihazlardan kullanılmaktadır bu nedenle mobil cihaz kullanılabilinirliğine önem verdik. Mobil cihazlardan bir kaç adımda kolaylıkla ilan eklenebilir. Eklediğiniz ilanları mobil cihazlardan yönetebilirsiniz.

Yönetim
Emlak scriptimiz Türkçe yönetim paneline sahiptir. Kolay ve anlaşılır şekilde tasarlanmıştır. İlanlarınız için seçtiğiniz fotoğrafları toplu yükleyebilirsiniz. Slayt vitrin dışındaki tüm bölümlerde eklediğiniz fotoğrafları otomatik olarak boyutlandırır. Fotoğraf ekleme sınırı yoktur istediğiniz kadar fotoğraf ekleyebilirsiniz ancak eklediğiniz her fotoğrafın sayfa açılış süresini geciktireceğini ve kullanıcı deneyimini olumsuz etkileyeceğini unutmayın.
Anasayfa tamamen modüler yapıdır olmasını istemediğiniz bölümleri yönetim panelinden kaldırabilirsiniz.

Slayt bölümü özel ilanlarınız için düşünülmüştür. İlan ekleme sınırı yoktur ancak slayt'ta göstermek istediğiniz ilanların fotoğrafını düzenlemeniz gereklidir.

Vitrin bölümü ilan eklerken vitrinde görünmesi için işaretlediğiniz ilanları gösterir. İlan gösterme sınırı yoktur yönetim panelinden kaç adet göstermek istediğinizi ayarlayabilirsiniz. Vitrin ilanları için fotoğraf düzenleme gerekmez otomatik düzenler.
Yeni ilanlar bölümü son eklediğiniz ilanları satılık,kiralık,fırsat olarak otomatik yayınlar. Gösterim sınırı yoktur yönetim panelinden adet belirleyebilirsiniz.

İkonlu kategoriler bölümü yönetim panelinden kontrol edilmektedir. Görünmesini istediğiniz kategorileri yönetim panelinden seçebilirsiniz. İkonlu kategoriler bölümündeki kategori ikonlarını istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz.

Hakkınızda bilgilerin bulunduğu bölümü yönetim panelinden yönetebilirsiniz. Yazılarını ve fotoğrafı değiştirebilirsiniz.

Danışmanlar bölümü sizin eklediğiniz danışmanları grup yetkilerine göre sıralar. Göstermek istemediğiniz danışmanları ayarlayabilirsiniz yada sadece belirlediğiniz grupları gösterebilirsiniz.

Seo Yönetimi
Sistem alt yapımız seo kurallarına uygun şekilde tasarlanmıştır. Eklediğiniz ilanlara otomatik olarak sef url meta açıklama ve anahtar kelime oluşturur. Ek olarak ilan ekleme sayasında meta başlık, meta açıklama ve anahtar kelime özelliği ekledik. Eklediğiniz ilanlarınıza benzersiz başlık,kısa açıklama ve anahtar kelime ekleyerek arama motorlarında öne çıkmasını sağlayabilirsiniz.

ŞİMDİ SATIN AL




Seditio Emlak Scripti

Compare (0)